Апартаменти

Всички апартаменти се предлагат на степен на завършеност по БДС.

Стени: в мокри помещения на вароциментна мазилка, в сухите на гипсова мазилка.

Тавани: в мокри помещения  - окачени тавани от влагоустойчив гипсокартон, в сухи помещения и коридори на гипсова шпакловка и частично окачен таван.

Подовата настилка за жилищните помещения ще е циментова замаска, за лоджии и балкони с гранитогресни плочи.

Предвидена е пожароустойчива входна врата, а дограмата ще бъде най-висок клас PVC, поне 5 камерна и стъклопакет с аргон.

До апартаментите ще бъде изградена инсталация за интернет и домофонна система.

Всички апартаменти ще бъдат подготвени за монтаж на радиатори за парно от Veolia. Употребената топлинна енергия ще бъде измервана извън апартамента с „топломер“, което осигурява нулеви сметки при неизпозлване на системата в зимните месеци.

Подготвена инсталация за монтаж на климатик.

В апартаментите на първи етаж ще бъде изградено подово отопление в дневните, антретата, коридорите и баните.

Апартаментите ще бъдат снабдени с топла и студена вода. Инсталацията ще бъде изпълнена с полипропиленови тръби, напълно отделно една от друга. Студената вода ще бъде от ВиК Варна, а топлата от Veolia, като меренето на използваната вода ще се извършва чрез водомери с възможност за дистанционно отчитане. При нулева консумация на топлата вода такса не се заплаща;

Битовата канализация ще се изпълни с безшумни PVC тръби, като за нуждите на комплекса уличната канализация е разширена от тръба ф200 на тръба ф400;

Всички ВиК инсталации в помещенията ще бъдат завършени на тапа и монтирани сифони в мокрите помещения;

Захранването на всички консуматори ще става от апартаментно електрическо табло. Апартаментните табла са с входящ автоматичен прекъсвач и изходящи автоматични предпазители. За токовите кръгове на котлони, фурна, миялна машина, пералня, кухненски контакти и контакти за общо предназначение се предвиждат допълнително дефектнотокова защита.

Местата на осветителните тела във всички помещения са съобразени с функциите, които ще изпълняват. Инсталацията ще бъде завършена на фасонка.

ТЪРСЕНЕ

Комфортът идва във всички размери

комфорт/локализация/удобство